Как да подсилим имунната система

Как да подсилим имунната система

Наближава зимата, а това е сезонът, в който имунната ни система започва да отслабва. А това отслабване спомага вирусите да ни атакуват много по-лесно. Особено по време на COVID-19 пандемия, организмът е още по-уязвим. За да не се стига до лечение, можете още от сега да започнете да правите нещо по въпроса за подсилването на имунитета.

Това, което се иска от вас, е да започнете да водите здравословен начин на живот. А той включва прием на полезни за организма ни хранителни вещества, използването на различни витамини, добавки и билки, както и спокоен и достатъчно продължителен сън. Започнете подсилването на своя организъм още сега. Колкото по-навреме, толкова по-добре. Кое ще ви помогне за това подсилване? 

Кои са най-разпространените билкови добавки за подсилване на имунната система

Ако сте решили да заложите на билковите добавки, то най-разпространените от тях са:

  • витамин С;
  • витамин D;
  • витамин В-комплекс;
  • чесън;
  • прополис;
  • селен;
  • цинк;
  • бъз;
  • ехинацея.

Има още множество други, но тези са най-разпространените и най-търсените от хората добавки за подсилване. Част от тях спокойно можете да използвате в натурален вид и директно, а повечето от тях се съдържат в храната, която консумираме. Ако се подложим на изследване и се установи недостиг на някоя от тези добавки, можем да си я набавим и под формата на хапчета. Това са така наречените хранителни добавки, чието предназначение е да коригират някакъв дефицит или да подпомогнат конкретна физиологична функция. 

Дали ще решите да ги приемате под формата на хапчета или в естествения им вид, решавате вие. Но има случаи, в които приемът на хапчета е наложителен, тъй като организмът е отчел недостатъчно количество от важен елемент. За да бъде имунната ни система силна и здрава и за да вдигнем бързо показателите до нормата, трябва да прибегнем до прием на хапчета.

За укрепване на имунната система способства и спортуването. Дали ще карате колело или ще тичате в парка, това не е от особено значение. По-важното е да го правите, а не да водите изцяло заседнал начин на живот. 

Къде можете да намерите всички хранителни добавки за подсилване на имунната система на едно място

Посетете онлайн магазина на NOW Foods, който предлага продукти и за засилване на имунната система. В производството на крайните си продукти ние използваме естествени натурални съставки, тъй като вярваме, че естествените добавки превъзхождат изкуствените им аналози. Дали ще бъдат използвани при възрастни, или при деца, можете да бъдете напълно сигурни в тяхното качество. 

Можете да бъдете сигурни, че от NOW ще ви предложим натурални, био и природосъобразни продукти. Когато става въпрос за здравето ви, доверете се на най-добрите. Осигурете си качеството, което заслужавате. Подсилването на организма ви, особено преди зимния сезон, е важно за вас. Погрижете се да си го осигурите.

Препоръчваме ви още:

ТЪРСЕНЕ
Свързани продукти
Selenium 100 mcg - 250 Таблетки
40.00 лв
ПРОМО
-22%
Daily Vits - 100 Таблетки
45.00 лв
35.00 лв
ПРОМО
-12%
Garlic Oil 1500 mg - 100 дражета
20.00 лв
17.60 лв
ПРОМО
-12%
Propolis 500 мг - 100 Капсули
44.00 лв
38.80 лв
Echinacea 400 мг - 100 Капсули
30.00 лв