Цена
Availability

Концентрация

Показване:
Подреждане по:
Brain Elevate е формула, която подобрява мисловните процеси, повишава фокуса, концентрацията и под..
106,00 лв.
Brain Elevate е формула, която подобрява мисловните процеси, повишава фокуса, концентрацията и под..
60,00 лв.
Choline & Inositol са витамини от групата на B комплекс Холин и Инозитол са необходими за н..
36,00 лв. 28,80 лв.
DMAE (Диметиламиноетанол) е изключително подходящ продукт за стимулиране на нервната система DM..
39,00 лв.
DMG (Диметилглицин) e небелтъчна аминокиселина, посредник при образуването на глицин от холин D..
38,00 лв.
Dopa Mucuna е стандартизиран екстракт от Mucuna pruriens (семена от Кадифе) Това е билка, която..
56,00 лв. 44,80 лв.
Energy е комбинирана добавка за енергиям действаша като термогенен фетбърнър и като енергетик В..
50,00 лв.
Новата двойно по-концентрирана Ginko Biloba с добавен Сибирски Жен-Шен е тук! Гинкго ..
55,00 лв.
Новата двойно по-концентрирана Ginko Biloba с добавен Сибирски Жен-Шен е тук! Гинкго ..
100,00 лв.
Новата двойно по-концентрирана Ginko Biloba с добавен Сибирски Жен-Шен е тук! Гинкго ..
32,00 лв.
Какво представлява Ginko Biloba Гинкго Билоба (Ginkgo Biloba) е билка с мощни антиоксидантни св..
25,00 лв.
Какво представлява L-Phenylalanine Фенилаланин (Phenylalanine) е незаменима аминокиселина. Фени..
50,00 лв. 40,00 лв.
Какво представлява L-Phenylalanine Фенилаланин (Phenylalanine) е незаменима аминокиселина. Фени..
25,00 лв.
Какво трябва да знаем за L-Tyrosine Тирозин (Tyrosine) е заменима аминокиселина, която е градив..
45,00 лв.
Какво трябва да знаем за L-Tyrosine Тирозин (Tyrosine) е заменима аминокиселина, която е градив..
25,00 лв.
Rhodiola (Златен Корен) е билка, позната със своите адаптогенни свойства Адаптоген е всеки ..
50,00 лв.
Концентрация

Как да се отървете от трудната концентрация и мозъчна умора

Има няколко естествени и ефикасни хранителни добавки за оросяване на мозъка и засилване на когнитивните функции. Когато имате нужда от повишаване на концентрацията, чувството за умора не е добър вариант. Повечето от нас са чували концепцията за използване на хапчета, витамини, билки и ноотропи за когнитивно подобрение. 
Знаете ли, че прием на много от естествените билки може да подобри паметта, умствената яснота и да помогне за оросяване на мозъка и по-добрата памет и концентрация? Можете да намерите тези добавки в онлайн магазин Now Foods на доста добри цени. Причините за трудна концентрация са много, като най-популярните са стрес и липса на сън. Освен тях, има и много други, свързани с ежедневието на човека, условия, като хранене, заболявания и т.н.

Най-добрите добавки за по-добро оросяване на мозъка

Alpha GPC

Алфа GPC е една от най-добрите добавки за надеждно премахване на умствената умора. Ацетилхолинът е най-известният невротрансмитер, пряко свързан с ученето, паметта и концентрацията.

Фосфатидилсерин

Фосфатидилсерин (PS) е известен като основен фосфолипид, осигуряващ структурна подкрепа на клетъчните мембрани в цялото тяло. Той играе жизненоважна роля за подобряване на комуникацията между клетките, като същевременно подпомага поддържането и растежа на невроните.

Huperzine A

Huperzine AT Този билков ноотроп се използва в традиционната китайска медицина и е добре известен със способността си да помага за оросяване на мозъка и подсилване на когнитивните функции. Ако се чувствате уморени или летаргични, Huperzine A е една от най-добрите добавки.

Кофеин

Може би най-широко възприетото лекарство за освежаване и подобряване на концентрацията в света е чаша кафе. Повечето от нас са добре запознати с умствената и физическата стимулация, постигната от добавките с кофеин. Кофеинът е ефективен естествен ноотроп, който бързо повишава нивата на енергия за няколко часа. 
Когато кофеинът инхибира ефектите на аденозин, той влияе положително на Вашите невротрансмитери (ацетилхолин, серотонин, допамин) и адреналиновата система. Тази полза осигурява психическата бдителност и будност, от които се нуждаете, превръщайки кофеина в една от най-добрите добавки за концентрация.

Ацетил-L-карнитин

Освен способността си да повишава физическите и атлетичните постижения, Acetyl-L-Carnitine е една от най-добрите природни добавки, които трябва да приемате за оросяване на мозъка и за концентрация. Изследванията показват способността на L-Carnitine да намалява симптомите на ADHD при деца, да увеличава мозъчния кръвоток и да подобрява фокуса и концентрацията при здрави възрастни, както и да оросява на мозъка по-добре. Това е един от най-добрите заместители на всякакви таблетки и медикаменти.

Гинко Билоба

Не можете да говорите за подобряване на концентрацията и оросяване на мозъка, без да чуете за Гинко Билоба. Това е може би най-популярното и често използвано билколечение. Гинко също е в състояние да подобри очния и церебралния кръвен поток, както и да повиши скоростта и точността на обработката. Този ефект на когнитивно подобрение помага на потребителите да почувстват умствена яснота.

Омега-3 рибено масло

Омега-3 рибеното масло е може би най-известната природна добавка за здравето на планетата и по основателна причина. Изследванията показват, че DHA компонентът на рибеното масло е отговорен за поддържането на мозъчната функция и оросяването на мозъка. Тези психични функции включват засилване на мозъчния кръвен поток, забавяне на когнитивния спад и лечение на ADHD по естествен път.