За HealthStore

HealthStore е компания, която развива своята дейност в сферата на здравословните и спортните хранителни добавки, както и на спортни аксесоари. Към момента разполагаме със 7 собствени физически магазина. (4 в София и по 1 в градовете Варна, Пловдив и Стара Загора), а също така сме най-големият вносител и дистрибутор на хранителни добавки в България. Наши клиенти са:

 • магазини за спортни и здравословни хранителни добавки
 • спортни и фитнес центрове
 • спортни клубове и федерации
 • атлети
 • треньори и персонални инструктори
 • аптеки
 • дрогерии
 • лекари и кинезиотерапевти

Едно от нещата които ни отличава от другите фирми на пазара е факта, че всички продукти които предлагаме на пазара са директен внос и ние като официални вносители гарантираме за качеството на продуктите. Всички продукти с регистрирани в Агенция по храните и са съпроводени с всички нужни документи и сертификати. Нашите продукти се доставят директно от първоизточника – ние поддържаме близки взаимоотношения с фирмите производители и не набавяме продуктите през съмнителни канали за внос, както правят повечето от нашите конкуренти. Продуктите, които ще откриете при нас са натурални, с чисти субстанции, те не съдържат анаболни и стероидни вещества, които са вредни за вашето здраве. Ние работим директно с най-реномираните производители на хранителни добавки в света, освен всичко останало това ни позволява и да имаме най-конкурентните цени на пазара (не ни се налага да закупуваме продуктите от други вносители и да ги препродаваме с допълнителна надценка). Ние от HealthStore сме млад, ентусиазиран екип, който се стреми винаги да дава на своите клиенти най-високи стандарти на обслужванe. Нашата цел е да постигнем приятелска и същевременно професионална атмосфера, за да можете вие да се чувствате комфортно в нашите магазини.


Нашата мисия е ясна: Когато чуете името „HealthStore“, то да навее у вас чувство на сигурност, професионализъм и да знаете, че това са веригите магазини за хранителни добавки, където ще намерите качествените продукти, които бихте желали да приемате.


Нашите приоритети са:  

 1. Това сте Вие - нашите клиенти – Вие сте на първо място за нас, Вие сте нашия бизнес. Именно за това полагаме всички усилия за да бъдем перфектни в отношението си към Вас!  
 2. Да доставяме най-качествените продукти на нашите клиенти - точен пример за това е изключителното ни партньорство с най - големите в тази индустрия – NOW FOODS, Optimum Nutrition, Harbinger, Mueller, Pure Nutrition и Syntrax. HealthStore е изключителен представител и на тези фирми за република България. Ние не използваме съмнителни канали за внос, ние изграждаме дългосрочни отношения с фирмите-производители, защото вярваме, че дългосрочното партньорство е ключа към успеха. Нашите продукти се доставят директно от производителите, за това с гордост гарантираме за тяхното качество и автентичност.  
 3. Да се разграничим от други фирми, поради нашия непримирим стремеж развиваме тази индустрия с всички сили, които имаме. Свидетелство за това са нашите магазини, нашите усмихнати консултанти, нашите представителни уеб страници, както и всеки малък детайл, който е свързан с нашата дейност.  
 4. Да правим едно единствено нещо – да даваме на нашите клиенти най-висококачествените и чисти хранителни добавки за добро здраве и подобряване на спортните постижения.

В нашите магазини ще откриете приятелски и усмихнат екип, който ще направи всичко по силите си, за да получите това, което търсите за един по-добър и здравословен начин на живот. При нас, в HealthStore, Вие винаги сте добре дошли!