Гаранция за качеството на продуктите

Гаранция за качеството на продуктите

Уважаеми Клиенти,

          Бихме желали да Ви информираме за получена обратна връзка от дистрибуторската мрежа, че на пазара се прави опит за разпространение на продукти с неустановено качество и произход на марките Now Foods и Natrol. В тази връзка бихме искали да ви напомним, че фирма „Хелтстор“ ЕООД се явява единственият официален и оторизиран представител на марката Now Foods за територията на Република България (за повече подробности посетете www.nowfoods.com). За да сте сигурни в продукта, който купувате бихме Ви посъветвали да следвате няколко прости стъпки:

  • Считано от 01.12.2014 г. всички продукти на Now Foods внесени от „Хелтстор“ ЕООД са с холограмен стикер, който доказва, че този продукт е с гарантиран произход и качество.
  • Ако на продукта липсва холограмен стикер, моля обърнете внимание на етикета на български език залепен на опаковката. На него трябва изрично да е посочена фирмата вносител – в случая „Хелтстор“ ЕООД. В случай, че на етикета е посочена друга фирма вносител или етикетът на български език липсва, то най-вероятно сте попаднали на нелегитимен продукт. Възможно е той да е с изтекъл срок на годност, с подменен срок на годност или с липсващи партиден номер, месец и/или година, до която продуктът е годен. В този случай Ви молим да се свържете с нас на телефон 0878 / 85 84 48 или да ни пишете на e-mail: mail@healthstore.bg, за да можем незабавно да уведомим „Агенция по храните“, „Now International“, както и да предприемем бързи мерки, тези продукти да бъдат изтеглени от пазара.
  • Ако на продукта липсва холограмен стикер, но има етикет на български език посочващ за вносител „Хелтстор“ ЕООД, е възможно този продукт да е бил закупен от наш дистрибутор преди 01.12.2014 г. В този случай, ако имате съмнения относно произходът на продукта, можете да се свържете с нас на телефон 0878 / 85 84 48 или да ни пишете на e-mail: mail@healthstore.bg, за потвърждение на произхода на продукта.
  • Всеки отделен продукт на Now Foods е съпроводен от специален сертификат за качество и произход. Единствено „Хелтстор“ ЕООД може да предостави такъв сертификат на всеки заинтересуван клиент или дистрибутор. Върху всеки сертификат са посочени името на продукта, партиден номер, както и името на фирмата вносител („Хелтстор“ ЕООД). Молим всички наши клиенти, в случай на нужда да се свържат с нас, за да им бъде предоставен сертификат за произход.

          Молим всички наши партньори и крайни клиенти да ни окажат подкрепа в това да опазим името на Now Foods, което с годините се е превърнало в символ за качество и да преустановим всякакви опити на пазара да се пуснат продукти със съмнителен произход. Now Foods произвежда здравословни продукти и ние не желаем да допуснем недобросъвестни търговци да уронят престижа и името на Now Foods стремейки се да извлекат финансови облаги за сметка на здравето ни.

                    С уважение,

                    Екипът на „Хелтстор“ ЕООД

                    ​25.11.2014 г.

ТЪРСЕНЕ