Защо NOW Foods?

Защо да изберем именно NOW Foods?

 

Лидерство

Лоялността на компанията към клиентите започва през 1968 г. И продължава до днес. През последното десетилетие компанията заема първо място по продажба на натурални хранителни добавки в САЩ. Основната мисия на компанията е да даде на своите клиенти възможно най-качествените продукти.

Качество

Единствената компания която притежава GMP сертификат за производство от NPA (Natural Product Association) в САЩ. На 6 юли 2000 година NNFA връчва на NOW Foods GMP Сертификат с оценка "А" - най-високата възможна оценка.

Обем

NOW Foods е сред трите най-големи доставчици на хранителни добавки в САЩ.

Награди

Компанията има над 100 награди в своята област връчени за вложеното старание за защита на околната среда, контрол на качеството, отношение към клиентите, разработка на иновативни методи и продукти. Безусловно това е компанията получила най-много награди в своя сегмент.

Асортимент

Пълната продуктова гама начислява над 1500 артикула – това прави NOW безусловен лидер по този показател. Компанията има уникални формули и продукти които не се предлагат от други фирми.

Производство

Компанията разполага със собствена производствена база. Всички продукти се произвеждат от самата компания и са обект на постоянен контрол. За разлика от други компании чиито продукти се произвеждат от подизпълнители.

Иновация

Всяка година компанията разработва и пуска на пазара приблизително 60 нови продукта в зависимост от тенденциите на пазара и нуждите на клиентите.

Стойност

Отношението цена/качество е оптимално и осигурява на клиентите най-добрата стойност.

Каузи

Всяка година компанията допринася финансово и с помоща на доброволци на множество благотворителни каузи и организации (NPA, Citizens for Health, AHPA, Herb Research Foundation. ABC, Consumers for Health Choice, GMO Task Force, American Herbal Pharmacopeia, Vitamin Angel Alliance).