За HealthStore

Кои сме ние?

HealthStore е българска компания, която развива своята дейност от 2006 г. в сферата на хранителните добавки за спортно хранене и общо здраве. Нашият продуктов каталог обхваща близо две хиляди и петстотин продукта на над тридесет и пет световно известни производители на хранителни добавки. Ние сме основният търговски партньор на Now Foods, Pure Nutrition USA, Optimum Nutrition, BSN, Universal, Scitec, Musclepharm, Harbinger и други за територията на България.

  

Ние не сме прекупвач – продуктите ни се доставят директно от първоизточника. Ние поддържаме изключително близки взаимоотношения с фирмите производители и не набавяме продуктите през съмнителни канали за внос.

  

Продуктите, които ще откриете при нас са натурални, с чисти субстанции и не съдържат анаболни и стероидни вещества, които са вредни за вашето здраве. Всички наши продукти са сертифицирани и регистрирани в „Българска Агенция по безопасност на храните“.

Удостоверение за регистрация № 25791

Търговската ни мрежа обхваща седем собствени физически магазина в страната.

  

Магазини в София:

 • HealthStore – Студентски град;
 • HealthStore – Красно село;
 • HealthStore – бул. Витоша;
 • HealthStore – The Mall
 • HealthStore – Paradise Center
 • HealthStore – Serdika Center
 • Централен магазин (на бул. Климент Охридски №117) – най-големият и модерен магазин за хранителни добавки в България! На обща площ от 230 кв. м. и в луксозна обстановка ще откриете изобилие от продукти и брандове. Мотото на магазина е: „Тук няма начин да няма!“.

      

Магазините ни в страната:

 • HealthStore 4 – Варна;
 • HealthStore 5 – Пловдив;
 • HealthStore 6 – Стара Загора;
 • HealthStore 7 – Бургас;

  

Ние сме доверен партньор на над три хиляди дистрибутора в цялата страна – фитнеси, спортни зали, аматьорски и професионални клубове във всички възможни спортни категории, магазини за хранителни добавки, персонални фитнес треньори и инструктори, спортни федерации и организации с нестопанска дейност, лекари и кинезитерапевти, заведения за бързо хранене и хранителни вериги.

Ние сме желан и доверен партньор на най-големите аптечни вериги в България. Можете да откриете нашите продукти в над триста обекта от аптечната мрежа в цялата страна.

Притежаваме също и един от най-големите он-лайн магазини за продажба на хранителни добавки в България – www.healthstore.bg. Към днешна дата сме изпълнили успешно над 100 000 клиентски поръчки на над 10 000 уникални клиента!

  

Ние от HealthStore сме млад, ентусиазиран екип, който се стреми винаги да дава на своите клиенти най-високи стандарти на обслужване. Нашата цел е да постигнем приятелска и същевременно професионална атмосфера, за да можете вие да се чувствате комфортно в нашите магазини. Нашата мисия е да ви препоръчаме най-добрият продукт за вашите лични нужди, за да постигнете бързо и безпроблемно желаната промяна.