Как и за какво се пие трибулус терестрис

Как и за какво се пие трибулус терестрис

Какво е трибулус терестрис?

Вероятно сте чували за това е растение. Билката, позната в България като „бабини зъби“ дълго време е била използвана заради своите ползи в областта на мъжкото здраве. Произхождащо от страните в Южна Европа и Азия, то съдържа активни съставки като сапонини и флавоноиди.

За какво се пие tribulus?

Главната полза от този растителен екстракт е свързана с подобряването на сексуалната функция и потентността при мъжете. Изследвания показват, че може да подпомогне нивата на тестостерон в организма, което допринася за увеличаване на мъжката сила, ерекцията и потенцията.

Как се приема трибулус терестрис?

Дневната доза може да варира в зависимост от конкретния продукт. Ако приемате вариантът от 1000 мг в капсула, дневната доза би била 1 таблетка на всеки 8 часа. Най-добре е приемането му преди хранене, за оптимални резултати. 

Колко дълго може да се приема?

Макар да не съществуват строги ограничения, дългосрочната употреба на този добавка трябва да бъде съобразена с индивидуалните нужди и реакции на организма. Тъй като това е натурален продукт минималната продължителност на приема му е около 2 до 3 месеца.

Подходящ ли е за жени?

Въпреки че се свързва предимно с мъжкото здраве, тази билка може да бъде полезна и за жени, особено в контекста на подобряване на енергията и общото благополучие.

С какво да го комбинираме?

За постигане на най-добри резултати, tribulus terrestris може да се комбинира с други добавки, които подпомагат мускулната маса и спортната производителност. 
Комбинирайте го с протеинови добавки или аминокиселини за оптимално въздействие. В зависимост от целите ви можете да го комбинирате с:

  • С витамини за по-добро общо здраве
  • С други добавки за повишаване на мъжката сила като Testo Jack 300
  • С протеин, аминокиселини или предтренировъчни продукти за покачване на силата по време на тренировка и по-добро възстановяване след нея. 

Tribulus е идеалната добавка за всички, които търсят подобрения в мъжката сила и сексуална функция. За разлика от повечето тестостеронови стимулатори, tribulus е изцяло натурален и безопасен.

В онлайн магазина на NowFoods ще намерите тази билка под формата на капсули и таблетки.  При нас можете да получите безплатна консултация, както и винаги гарантирано качество и добра цена. 
Поръчайте онлайн и се възползвайте от бърза доставка до всяка точка в България. 

ТЪРСЕНЕ
Свързани продукти
ПРОМО
-20%
Tribulus 1000 мг - 90 Таблетки
60.00 лв
48.00 лв
ПРОМО
-22%
Tribulus 500 мг - 100 Капсули
40.00 лв
31.20 лв
ПРОМО
-12%
Tribulus 1000 мг - 180 Таблетки
105.00 лв
92.40 лв
Testo JACK 200 - 60 Капсули
75.00 лв
Tribulus Extreme - 90 веган капсули
70.00 лв