Какви добавки да взимаме за релеф

Какви добавки да взимаме за релеф

Какви добавки да взимаме за релеф

Голяма част от мъжете и жените искат да имат красиво и стегнато тяло. То е свързано с релефа и обема на мускулите. Ако имате добре изглеждаща фигура, здрави сте, а организмът Ви е изчистен, означава, че сте постигнали целта. Мускулите с релеф, освен че изглеждат доста добре, са и Вашата сила в борбата с мазнините, защото помагат за изгарянето им и отслабването. За да постигнете такъв външен вид, тялото Ви трябва да бъде изчистено, за да може да се види очертанието на мускулите.
Голяма грешка е схващането, че за да имаш стегнато и релефно тяло, водата трябва да се премахне от организма. Съществуват случаи дори, при които се използват диуретици, които могат да застрашат здравето на човек. Самият мускул също се състои от вода, затова и премахването ѝ е неправилна стъпка за постигане на бърз релеф. Тренировките са едно от задължителните условия за това, както и приемът на хранителни добавки.

Аминокиселини с разклонена верига ВСАА

Ползите от добавки BCAA са напълно зависими от наличието на други аминокиселини в човешкото тяло. Предполага се, че ефектите по отношение на мускулната маса са преходни, тъй като те се конкурират с молекули протеинови носители, необходими за транспортирането на различни аминокиселини около тялото. Когато транспортните протеини се наситят с високи нива на BCAA, тялото получава дефицит на ароматните аминокиселини, фенилаланин, триптофан, тирозин и хистидин. Те променят композицията на тялото, като заменят с чиста мускулна маса мазнините.

Л-карнитин за релеф

За да постигнете релефно тяло, не пропускайте да приемате добавка Л-карнитин.
По време на упражнения с ниска интензивност L-карнитинът действа като платформа за ензим, наречен CPT1, за транспортиране на дълговерижни мастни киселини в митохондриите на клетките. В основни линии, L-карнитинът осигурява буфер, който удължава използването на мазнини като гориво, вместо да преминава към въглехидрати. Резултатът е намалено възприятие за усилие/умора, съчетано с допълнителна активност за изгаряне на мазнини.

Фет бърнъри

Така наречените добавки „фет бърнъри“ имат малко противоречива репутация, главно защото много от тях се предлагат агресивно на пазара като решения, които ще Ви помогнат да постигнете мечтаното тяло без никакви усилия от Ваша страна. Един от тях е кофеинът. Най-добрите начини за изгаряне на мазнини са добавки с ниско съдържание на кофеин. Много качествени продукти за постигане на релеф можете да намерите в онлайн магазин Now Foods.

Препоръчваме ви още:

ТЪРСЕНЕ
Свързани продукти
Acetyl L-Carnitine 500 мг - 100 Капсули
80.00 лв
ПРОМО
-4%
Branched Chain Amino Acids 800 мг - 120 Капсули
57.00 лв
55.00 лв
ПРОМО
-30%
L-Carnitine 500 мг - 180 Капсули
150.00 лв
105.00 лв
ПРОМО
-20%
L-Carnitine Liquid - Citrus - 1000 мг (465 мл)
62.00 лв
49.60 лв
ПРОМО
-20%
L-Leucine - 255 гр
112.00 лв
90.00 лв