Ползите на магическия зелен чай

Ползите на магическия зелен чай

Именно поради многобройните си ползи, зеленият чай през последните години у нас придобива широка популярност. Ето защо в настоящия ни материал решихме да насочим вниманието Ви именно в тази посока, да разкрием кратката му история и видове, действието му върху тялото и приложението за отслабване. Ще разберем също дали в Healthstore се предлага само като капсули и таблетки?

История на зеления чай

Една китайска легенда разказва за овчар, който пасял овцете си на поле, където животните много харесали определен чаен храст, а след ден овчарят забелязал, че животните са значително по-пъргави и енергични. Той откъснал няколко листенца от зеления чай и ги натопил във вряща вода, от където всъщност се появила и приятната гореща напитка. По-късно било установено, че редовната му консумация подобрява метаболизма за ефективно отслабване. 

Как влияе на човешкия организъм: действие

В зеления чай, кофеинът присъства в не чистата си форма, позната от кафето, а в комбинация с танин, който отново въздейства, но при по-мек начин. Той също притежава съставката теофилин, спомагащ за насищането на кръвта с кислород. Растението още способства за доброто разграждане на мазнините и действието му за ефективното отслабване. 

Какви са различните му приложения

Консумацията на отделните видове зелен чай трябва да се извършва в малки количества и предимно от хора, стремящи се към отслабване. Също, по-горе описаните полезни въздействия са валидни само за качествените продукти на китайските брандове под формата на капсули и таблетки, каквито са в Healthstore. Колкото по-висококачествен е чаят, толкова по-малко ще бъде времето му за варене - от 30 секунди до 4-5 минути, както и ползите от него.

В какви форми можем да го открием от NowFoods

Както многократно бе споменато, тази полезна напитка към момента се предлага за отслабване в онлайн магазина във вид на таблетки и капсули в различните си видове и тяхното действие и ползи. Също, при нас Ви очаква:

  • адекватно съдействие и безплатна консултация относно подбора и поръчките;
  • възможност за покупка без регистрация;
  • само най-добрите и утвърдени продукти.

Възползвайте се!

ТЪРСЕНЕ
Свързани продукти
EGCG (Green Tea Extract) 400 мг - 90 Капсули
42.00 лв
Green Tea Extract 60% 400 мг - 100 Капсули
33.00 лв
Cinnamon Bark 600 мг (Канела) - 120 Капсули
36.00 лв
Green Tea Extract 60% 400 мг - 250 Капсули
65.00 лв
Super Antioxidants - 60 Капсули
56.00 лв