Здравословен коледен подарък за него

Здравословен коледен подарък за него

Празниците наближават и е време да подготвим коледните подаръци за любимите ни хора. 

Звучи толкова лесно, а в същото време е толкова трудно да подбереш правилния подарък за любимия си човек. Вече си му подарявала вратовръзки, ризи, чорапи, бельо и какво ли още не. 

Ето нашите предложения за коледен подарък за мъж, които да бъдат:

  • Здравословни 
  • Оригинални 
  • На достъпна цена

Избери хранителна добавка за своята половинка и му покажи, че мислиш за неговото здраве и перфектен външен вид. 

#1 VITAMIN D

Когато зимата наближи, ние вече не получаваме естествена слънчева светлина и удивителните ползи, които идват с нея, като енергия, жизненост, имунитет и витамин D. 
 
Хранителните добавки с високо съдържание на витамин Д снабдяват тялото ни с този важен витамин. 
Витамин Д ни предпазва от настинки, заздравява костите и подобрява работата на сърцето. 
Витамин Д е толкова важен за мъжете, тъй като е доказано, че подпомага сексуалното здраве – ерективната и сексуалната функция. 

#2 МУЛТИВИТАМИНИ ADAM

Мултивитаминният мъжки комплекс Multi Vitamins Adam от Now Foods е обогатен с най-нужните за правилното функциониране на човешкия организъм витамини. Този продукт ще запълни всеки витаминен дефицит и ще нормализира функционирането на тялото и неговите системи. Това ще доведе до подобряване на възстановителните процеси след усилени и изтощителни тренировки. Той също ще позволи получаването на необходимите минерали и вещества за укрепване на имунитета.
 
Употребата на Multi Vitamins Adam от Now Foods ще допринесе за подобряване на защитата от проникване на вируси, особено през зимните студени месеци. Също ще усетите подобрения в състоянието на кожата, ноктите, косата. Добавката също е доста препоръчителна за хората, водещи активен и физически изтощителен начин на живот.

#3 ZMA

Случвало ли ви се е да се чувствате неспокойни през нощта. Е, това све случва, защото ви липсват достатъчни количества магнезий. 
На повечето хора им липсват достатъчно количества цинк, магнезий и витамин B-6 и точно това съдържа ZMA. 
Всички тези витамини и минерали спомагат за регулирането на възстановяването на тъканите, балансират имунната ви система, дават ви енергия и дори могат да ви помогнат да спите по-добре. Добавянето на добавка ZMA към режима на вашия мъж ще му помогне не само да изглежда по-добре, но и да се чувства по-добре.

#4 CREATINE

Креатинът е една от най-изследваните и най-безопасните добавки в света. Приемът на креатин ще помогне със сила, енергия, възстановяване на тъканите и дори психично здраве. Ако мъжът в живота ви спортува, подарете му креатин, за да подпомогнете тялото и тренировките му. 

#5 L-CARNITINE

L-карнитинът е най-известната хранителна добавки за изгаряне на мазнини. Ако вашият мъж е качил някой друг килограм покрай стоенето вкъщи, л-карнитинът е най-подходящият подарък за него.
Освен за изгаряне на мазнини, тази хранителна добавка подобрява работата и на сърдечно-съдовата система. 
ТЪРСЕНЕ
Свързани продукти
ПРОМО
-5%
ZMA 800 мг - 180 Капсули
107.00 лв
102.00 лв
ПРОМО
-7%
ZMA 800 мг - 90 Капсули
61.00 лв
57.00 лв
ПРОМО
-11%
Adam Men`s Multi - 120 Таблетки
105.00 лв
93.00 лв
ПРОМО
-12%
Tribulus 1000 мг - 180 Таблетки
105.00 лв
92.40 лв
ПРОМО
-18%
Men's Extreme Sports Multi - 180 Дражета
128.00 лв
105.00 лв